Infiniti FX Феттеля випускатимуть серійно

Було зроблено оголошення, що позашляховик під назвою Infiniti FX, створений спеціально для автогонщика Себастьяна Феттеля, скоро буде випускатися серійно. Ця заява була зроблена Енді Палмером, який обіймає посаду віце-президента даного виробника автомобілів в Японії.

На рахунок позашляховика Infiniti FX Sebastian Vettel, то він був створений, використовуючи основу спортивного позашляховика під назвою FX 50S. Тільки в новій версії, кузов, підвіска і двигун переробили, і додали нову аеродинаміку всього кузова. Щодо салону, то тут з’явилися деякі нові елементи оздоблення, які відповідають усім смакам самого гонщика Феттеля. Крім того, були ще додані і чудові карбонові елементи в салоні, що зробило його у всьому унікальним.
Варто звернути увагу на те, що автомобіль FX Sebastian Vettel валяється найшвидшим авто з усього сімейства FX, тому що він може їздити зі швидкістю приблизно 300 кілометрів на годину. Таким чином, кожен зможе прокотитися на такій швидкості, і відчути себе, як би, справжнісіньким гонщиком.