Як вийти на новий рівень у вивченні мови

Для багатьох вивчення мови потребує: для когось це кар’єрне зростання, для когось нові життєві горизонти. Але часто, не маючи досвідченого наставника, ми вибираємо неправильний підхід до мови і вивчення затягується на довгі роки.
Зневірятися не варто, ось кілька секретів, які допоможуть вам вийти на новий рівень вивчення польської мови https://polcentrum.com/onlain-kursy-polsko-movy/:

  1. Мова – це середовище, в яке потрібно занурюватися з головою. Якщо у вас немає можливості виїхати за кордон, необхідно створити штучне середовище.
    Займайтеся якнайчастіше: книги, підручники, фільми, журнали, навіть розмови з самим собою допоможуть вам у цьому.
  2. Найчастіше ми й не уявляємо, як багато іноземного у нашому житті. . . Огляньтеся навколо. Реклама, вивіски, логотипи, інструкції – перекладайте все. . . Наприклад, Vanish у перекладі з англійської – “зникати”, Samsung означає “3 зірки” корейською.
  3. Заведіть невеликий словничок і записуйте туди всі незнайомі слова, які ви зустрінете. Завжди носіть його із собою та повторюйте слова.

Чим частіше ви заглядатимете у словник, тим більше запам’ятаєте. Такий метод набагато ефективніший, ніж просте зубріння.

  1. Дістаньте улюблений журнал (будь то Cosmopolitan або Популярна Механіка) вивчається. Прочитайте та переведіть від кірки до кірки. Розгляньте всі конструкції та граматику, вивчіть усі слова. Можливо, це буде важкувато і займе багато часу, але після цього ви дійсно відчуєте, що вийшли на новий рівень.
  2. Зареєструйтесь у соціальних мережах та спілкуйтеся з іноземцями. Знайдіть людей, які теж вивчають мову, використовуйте топики англійською. Постійно практикуйтеся.
  3. Для запам’ятовування нових слів можна розвісити стікери з ними по дому, офісу, вивчати напам’ять пісні улюблених виконавців, всю техніку: мобільний, плеєр, ПК – налаштувати англійською.