Новий Volkswagen up.

Volkswagen показав чотиридверний компакткар up, після того як його дводверний побратим став номером один у своєму класі автомобілів.

Додавання двох дверей внесли зміни в його дизайн та контури. З’явилася горизонтальна лінія внизу вікон, невеликі звиси підкреслено особливо і привертають увагу, але дизайн кузова в обох версіях абсолютно однаковий. Купуючи чотиридверний up, безперечно, варто звернути увагу на кришку багажника, яка зроблена повністю зі скла. Багажник має пристойний об’єм і становить 251 літрів, при складених сидіннях ззаду об’єм збільшиться до 950 літрів.
Також виробник у 2018 році збирається випускати новий Golf 7, який відрізняється від своїх побратимів, буде досить економічним на відміну від корейського chevrolet captiva, які наголошують на позашляховиках.
Двері, що розташовуються ззаду, відчиняються досить широко, що дозволяє здійснювати зручну посадку. В обох версіях салон незважаючи на скромні габарити автомобілів, просторий і дуже комфортний, наприклад, відстань від сидінь до стелі спереду 99 сантиметрів, а ззаду 95 сантиметрів, простір для ніг пасажира в другому ряду майже 80 см.
Потужність двигунів в обох моделях однакова і становить 44 кВт/60л.с. і 55 кВт/75 к.с., також комплектація залишилася однаковою.